Atteviks.se nominerad

Atteviks.se nominerad i båda Svenska Designpriset och Svenska Publishingpriset.

Atteviks

Atteviks är ett av Sveriges största privatägda person- och lastvagnsåterförsäljare. Företaget finns på 8 orter i Småland och omsätter cirka tre miljarder. Deras strävan är att finnas nära kunder med ett tätt servicenät inom Småland. När vi kom i kontakt med Atteviks var företagets behov att lyfta nuvarande webbplats.

Tillsammans med våra vänner på Crossnet har vi på PS Kommunikation, tillsammans med Atteviks, producerat en modern webb som fungerar bra i olika enheter där besökare enkelt kan hitta nya såväl som gamla bilar. Atteviks har också fått en lösning där de ”äger” bildatan och administrerar den på ett användarvänligt sätt. Därtill har en rad olika flöden automatiserats och förenklats - från externt till internt innehåll/data. Vi har även arbetat fram ett socialt intranät.

I dagarna har vårt arbete med Atteviks.se belönats med två nomineringar: dels i Svenska Designpriset, dels Svenska Publishingpriset. Svenska Designpriset är en prestigfylld tävling i design - öppen för alla som arbetar med grafisk design, formgivning och inom liknande kreativa områden. Omröstningen startar den 2 september. Finalen går av stapeln den 17 oktober. Läs gärna mer om Svenska Designpriset. Svenska Publishingpriset å andra sidan är en årlig jurybedömd pristävling för filmer, webbplatser, tidningar, tidskrifter, böcker och andra trycksaker – på svenska eller engelska. Finalen är 5 november. Du kan också läsa mer om Svenska Publishingpriset här.

– Vi är väldigt nöjda med samarbetet med PS Kommunikation och Crossnet som varit lyhörda och flexibla för våra behov, säger Nicklas Arvidsson.

Vill du se eller veta mer?

Besök Atteviks.se. Kontakta oss för mer information.