En reklambyrå med passion för utveckling

Kommer du ihåg Commodore-64? Med över 10 000 mjukvarortitlar, programmeringsspråket Basic och mängder av tredjepartsutvecklade program gjorde C64:an – som den ofta kom att förkortas – på 80-talet segertåg runt om världen. Med sina 17 miljoner sålda exemplar är den än idag världens mest sålda hemdator.

Som för många andra, var C64:an, vår första kontakt med hemdatorn. Här skapade vi våra första egna program, här utforskade vi världar som på den tiden, med sina grafik- och ljudmöjligheter, var revolutionerande. Med C64:an lades grunden för viljan att utforska och uppleva nya saker, lusten att själv skapa och utveckla upplevelser.

Snart 35 år senare har egentligen inget förändras. Samtidigt som allt har det. Det är fortfarande nyfikenheten att utforska, passionen att själv skapa som driver oss. Men idag sitter vi inte längre i Basic och utvecklar. Idag är det inte ping-pongspel eller roterande kuber vi skapar. Idag har vi som reklambyrå andra metoder, andra tekniker tillgängliga. Idag - med hjälp av strategi & koncept, design, innehåll och teknik - skapar vi starka varumärkesupplevelser för uppdragsgivare som Fagerhult och Atteviks till Kristdemokraterna och KGK med varumärken som Autoexperten. För att nämna några.

Från strategi till produktion

Att bygga ett starkt varumärke handlar om att förstå sin identitet, sitt DNA och ursprung. Det handlar om att förstå varför varumärket finns till. Och för vem. Varumärket är mer än enbart logotyper och symboler. Det är allt ni gör och allt ni företar er.

Vi skaffar oss först en förståelse om de faktorer som påverkar varumärket. Tillsammans med er utforskar vi som reklambyrå sedan vad som driver ert varumärke och ser över strategiska kontaktytor där möjligheterna att skapa varumärkesupplevelser upplevelser är stora. Här spelar innehåll en viktig roll. Innehåll som stärker och vårdar kundrelationer. Innehåll som utvecklar ert varumärke.

PS Kommunikation är en reklambyrå som är övertygade om att webben är en av de viktigaste kontaktytorna för att bygga starka varumärken. Därför är vår utgångspunkt digitalt när vi producerar – alltifrån företagswebbplatser, onlinebutiker till mobila applikationer och sociala webbtjänster. Men vi glömmer inte det analoga. Trots allt byggs starka varumärken konsekvent i alla kontaktytor där varumärket mötet målgruppen. Målet är alltid att skapa starka varumärkesupplevelser - i mötet med produkter till mötet på en webb eller en mässa.

Vi är en reklambyrå i Jönköping som bland annat hjälper er med:

  • Strategisk utveckling: Tillsammans hjälper vi er att utveckla ert varumärke
  • Innehållsarbete: Vi hjälper er att producera innehåll på kanaler där målgruppen möter ert varumärke
  • Kommunikativ identitet: Uitfrån ert varumärke tar vi fram koncept och manér för kommunikation av varumärket
  • Webb: Responsiva webbplatser för mobiler, surfplattor och datorer som kommunicerar ert varumärke
  • E-handel: Kraftfulla lösningar som driver era affärer och utvecklar ert företag
  • Print: Vi hjälper er med alltifån kataloger och broschyrer till visitkort och dokumentmallar

Har du frågor eller funderingar?

Välkommen att kontakta oss på PS Kommunikation så berätter vi mer om hur vi som reklambyrå kan hjälpa er.