E-handel för Loomis

Loomis eStore - specialisten på kontanthantering.

Loomis eStore

Loomis är specialist på kontanthantering och finns på 12 orter runtom i landet. Totalt har Loomis i Sverige cirka 1 000 medarbetare. I över 40 år har Loomis levererat säkerhetsförpackningar och förseglingssystem till företag och myndigheter över hela landet. Loomis eStore är en del av Loomiskoncernen och erbjuder allt inom området “säker förpackning och försegling”.

Vi på PS Kommunikation har inledningsvis, tillsammans med Loomis och Visionmate, ansvarat för koncept av webshopens publika del. Därefter har vi ansvarat för strukturell design och producerat designskisser, wireframes samt mockups (HTML/CSS) för dess olika publika vyer. Visionmate har haft ansvaret för utvecklingen av det bakomliggande systemet och de integrationer som finns till affärssystemen Visma.net och Briox samt implementerat våra designade mallar och arbetat med frontendutvecklingen i React.

Systemet, som är är responsivt och anpassat för moderna webbläsare och enheter, är byggt helt från grunden som multipla webbshoppar för flera länder där användare enkelt kan lägga sina ordrar. Bakom frontend finns ett skräddarsydd webbaserat admin för hantering av ordrar, kontrakt, fakturor, etiketter, plocklistor och allt som behövs för att automatisera arbetsflödet.

Visionmate arbetar nu vidare med utvecklingen av systemet och där vi på PS är en resurs när så behövs.

Vill du se eller veta mer?

Besök Estore.loomis.se/. Kontakta oss för mer information.