Lansering ny webb - MHF

Ny webb för den ideella trafiksäkerhetsorganisationen MHF.

PS Kommunikation, en reklambyrå i Jönköping

Tylösandsseminariet är ett trafiksäkerhetsseminarium som arrangeras av den ideella trafiksäkerhetsorganisationen MHF varje år sedan 1957. Under dessa år har seminariet utvecklats till att bli en självklar del av Sveriges trafiksäkerhetsarbete. Lagom till årets upplaga av Tylösandsseminariet 2018 lanserar vi, tillsammans med Crossnet, ny webb för den ideella trafiksäkerhetsorganisationen MHF - med anor sedan 1926.

Tillsammans med våra vänner på Crossnet har vi på PS Kommunikation producerat och lanserat organisationens nya webb. Webben har stort fokus användarvänlighet. Vi har även arbetet med att kombinera ett emotionellt innehåll som talar till målgruppens hjärta med ett rationellt innehåll som talar till målgruppens hjärna. Reportage, tidningsmaterial och produktomdömen är exempel på innehåll som presenteras. MHF är och ska vara en naturlig folkrörelse som som gör skillnad – för trafiksäkerheten.

Webbplatsen är sjävklart responsiv för att fungera optimalt i olika enheter och drivs med hjälp av WordPress CMS för enkelt innehållsarbete. Därutöver finns bland annat kopplingar till KomMed Cloud, ett medlemssystem som samlar ta hand om medlemmarna, för att effektivisera medlemshanteringen.

MHF är verkligen en organisation som gör skillnad. Ingen ska behöva dö av rattfylleri. Därför är vi glada och stolta över att ha arbetat nära tillsammans med organisationen i det här projektet.

Vill du se mer?

Besök MHF.se.