Ny webb för Svenska Pistolskytteförbundet

Responsiv webb för Svenska Pistolskytteförbundet.

Reklambyrå i Jönköping

Svenska Pistolskytteförbundet (SPSF) är riksorganisationen för landets pistolskytteföreningar med säte i Stockholm. Förbundets uppgift är att främja och utveckla skyttet med pistol och revolver samt att verka för ökad skjutskicklighet och ansvarsfull hantering av dessa tävlingsvapen.

Tillsammans med Crossnet i Stockholm har vi tidigare utvecklat en skräddarsydd webbapplikation (MAP), byggd specifikt för organisationens behov och med syfte att effektivisera och förbättra kommunikationen och informationen för förbundets medlemmar runt om Sverige.

Nu i dagarna har vi lanserat förbundets nya webbplats. Den responsiva webbplatsen, som fungerar lika bra i mobiler som på datorer, har ett modern och platt formspråk som bygger vidare på Svenska Pistolskytteförbundets grafiska manér och varumärke. Webbplatsen är byggd på WordPress.

Därutöver finns det egentutvecklade API-kopplingar mot MAP för att till exempel automatiskt synka föreningsinformation från MAP till Wordpress. Det innebär att data samlas på ett ställe och därmed en enklare hantering för förbundet. Webbplatsen har också lösenordsskydade webbsidor för medlemmar med bland annat möjligheten att sälja och byta produkter.

Vill du se eller veta mer?

Besök Pistolskytteforbundet.se eller Kontakta oss för mer information.